TECNOLOGIA DE FIRMES, S.A. desenvolupa el projecte “Disminució de la temperatura de fabricació de la barreja asfàltica per escumació del betum” (PATSYD-22-00153)

23-03-2023

TECNOLOGIA DE FIRMES, S.A. desenvolupa el Projecte titulat “Disminució de la temperatura de fabricació de la barreja asfàltica per escumació del betum” (PATSYD-22-00153) l'objectiu del qual és l'adquisició de nous equips amb què s'espera poder produir paviments sostenibles mitjançant la disminució de les temperatures de fabricació de les barreges bituminoses calentes per escumació.

Amb això pretén contribuir a les prioritats polítiques de la UE: digitalització, convertir-se en el primer continent climàticament neutre (Pacto Verde), crear un entorn d'inversió més atractiu i feines de qualitat (Economia al servei de les persones), la defensa i promoció dels valors de la UE, i reforçar la democràcia davant d'ingerències externes. És a dir, construir una Europa més verda, digital i resilient. https://ec.europa.eu/info/strategy/priorities-2019-2024_es

Lloc d'Execució del Projecte:

La instal·lació d'equips serà a les plantes asfàltiques de TECNOFIRMES a Alcover (Tarragona) i Subirats (Barcelona)

 

Termini d'execució del projecte: 11 mesos. (02/11/2022 – 30/09/2023)

 

Projecte finançat per la Unió Europea - NextGenerationEU dins la convocatòria del Programa de Suport al Transport Sostenible i Digital, a l'arc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència dins la línia 4 de Transport per Carretera Segur, sostenible i connectat, a la Mesura 10.

Tornar