Empresa d'asfalt

La organització

Des dels nostres inicis l’any 2007, TECNOLOGÍA DE FIRMES, S.A. (TECNOFIRMES) ha experimentat un ràpid creixement i a dia d’avui ens hem convertit en una empresa de referència en el sector de l’asfalt i l’obra civil.

Realitzem tot tipus d’obres de pavimentació, reparació de ferms i manteniment d’infraestructures, tant públiques com privades.

Desenvolupem la nostra activitat a tot Espanya i actualment també estem portant a terme una internacionalització estratègica a Llatinoamèrica, amb seu a Colòmbia, i a l’Àfrica, amb activitat d’obra en països com Togo, Costa de Marfil i Benín.

Empresa d'asfalt

El nostre equip

Amb una plantilla que ronda els 200 treballadors, TECNOFIRMES agrupa a un equip humà format per persones altament qualificades i amb àmplia experiència en el sector de l’asfalt i l’obra civil. Comptem amb personal d'enginyeria, enginyeria tècnica i personal d’obra especialitzat, amb un gran nivell de coneixement i un alt grau de compromís amb els serveis que oferim.

Tecnofirmes disposa d'una amplia gamma de proveïdors qualificats que són sotmesos a un procés de qualificació inicial i a un control i seguiment periòdic del seu acompliment. Amb aquest control es garanteix la qualitat dels materials subministrats i dels serveis prestats pels nostres proveïdors, i per tant es garanteix la qualitat dels productes fabricats i subministrats als nostres clients.

Ens adaptem als nostres clients

Portem a terme una continua diversificació de serveis que ens permet oferir un resultat més adaptat a cada necessitat concreta. Dirigim les nostres solucions a tot tipus de sectors i clients, tant públics com privats:

 • Constructores
 • Promotores
 • Particulars
 • Comunitats de propietaris
 • Ajuntaments
 • Diputacions
 • Altres organismes públics: Ministeri de Foment, Comunitats Autònomes, etc.

Compromís mediambiental

A través dels nostres indicadors i objectius medi ambientals, a TECNOFIRMES desenvolupem plans per a la millora continua del nostre acompliment ambiental.

D’entre las diverses actuacions que estem portant a terme per contribuir a la preservació del medi ambient i millorar el nostre acompliment ambiental, destaquen la fabricació d’asfalts que incorporen material reciclat provinent del fresat del paviment antic de les calçades, així com la fabricació d’asfalts semicalents o de baixa temperatura. Amb aquestes accions hem aconseguit en els últims anys una reducció considerable en el consum de recursos i per conseqüència una reducció de les emissions de contaminants a l’atmosfera.

Des de l'any 2016, TECNOFIRMES ha apostat por realitzar una inversió anual en nous equips i tecnologies per la millora de l'acompliment medi ambiental. Entre aquestes inversions podem destacar la compra de nova maquinaria més eficient mediambientalment, o l'adquisició d'equips per recuperar matèries primes durant la fabricació. 

Any Inversió realitzada
2018 648.544 €
2019 394.018 €
2020 468.220 €

Alguns dels avantatges que ofereixen les noves màquines d’estesa són:

 • Estenedores amb molles incorporades en els rodets de recepció dels camions, amb les quals es mitiguen els impactes del camió a l'estenedora, millorant la seguretat de l'operació.
 • Regulació del tamper de l'estenedora, amb el qual s’aconsegueix que en els recorreguts curts es millori l'acabat de l'estesa en mescles de baix espessor.
 • Sistemes automàtics de parat de bombes hidràuliques a les estenedores quan la màquina es troba en punt mort, amb el que durant els temps d'espera dels camions s’aconsegueix reduir els consums de gasoil i per tant les emissions a l'atmosfera.
 • Vehicles amb filtres antipartícules i líquids anticontaminació (AdBlue) que ajuden a reduir els nivells d'emissions de NOx.TECNOFIRMES posa a disposició dels seus clients la informació detallada que precisin sobre l’acompliment ambiental de l’organització.

Certificacions

A TECNOFIRMES apostem fermament per la Qualitat, la preservació del Medi Ambient, y la Seguretat i Salut al treball. Gràcies a aquesta política integrada que fonamenta la nostra filosofia de treball, hem aconseguit obtenir la certificació del Sistema de Gestió de la Qualitat UNE-EN ISO 9001 (ER-0360/2008), a tota la organització, i Gestió Ambiental UNE-EN ISO 14001 (GA-2011/0277), a les delegacions de Madrid i Barcelona. Aquestes certificacions han estat atorgades per AENOR, el mateix organisme que ha certificat el marcat CE dels productes asfàltics que fabriquem a les nostres instal·lacions.

L'any 2019 TECNOFIRMES ha aconseguit certificar el seu Sistema de Gestió de la Seguretat i Salut en el Treball basat en la norma UNE-EN ISO 45001:2018. Aquesta certificació ha estat atorgada per l'entitat certificadora ECA Bureau Veritas (núm. de certificat ES105251-1) TECNOFIRMES posa a disposició dels seus clientes, proveïdors i demés parts interessades que ho sol·licitin, la seva Política de Qualitat, Medi Ambient i Seguretat i Salut en el Treball.

Empresa obra civil

Els nostres serveis

En aquests últims anys TECNOFIRMES ha diversificat la seva activitat realitzant una gran varietat de tipologia d’obres:

Contacte

RESPONSABLE: Tecnologia de firmes, S.A - CIF A85058618 - Tecnologia de fermes.
CONTACTE: C/ Ignacio Ellacuria Núm. 3 Locals 11-12- Madrid(Madrid)
info@tecnofirmes.es- Tel. 911291291- https://www.tecnofirmes.es/
ACTIVITAT DE TRACTAMENT
 • Descripció: Gestió i respostes a les consultes rebudes a través del formulari de contacte de la web de l'organització
 • Finalitats: Resposta a consultes rebudes a través del formulari electrònic de la web
LEGITIMACIÓ: Consentiment explícit de l'interessat
CONSERVACIÓ: Durant un termini d'1 any a partir de l'última confirmació d'interès
DESTINATARIS: No cedim les seves dades a tercers
TRANSFERÈNCIES INTERNACIONALS: No realitzem transferències internacionals de les seves dades
PROCEDÈNCIA: 
 • Contactes web: El propi interessat o el seu representant legal
DRETS: Vostè té dret accedir a les seves dades, rectificarlos, suprimir-los, limitar o oposar-se al seu tractament, a la seva portabilitat, a retirar
el seu consentiment i a presentar reclamacions davant l'Autoritat de Control (Agència Espanyola de Protecció de Dades). Més informació en la nostra "Política de Privacitat i Protecció de Dades". Conegui la nostre política de privacitat.