Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Realitzem tot tipus d’obres de pavimentació, reparació de ferms i manteniment d’infraestructures, tant públiques com privades.

Especialistes en asfaltar carreteres i autopistes

Fabricació i posada en obra d'asfalts

Especialitzats en la fabricació i posada en obra d’asfalts, a TECNOFIRMES apostem per la innovació i el desenvolupament de nous productes asfàltics, buscant sempre la millora de la qualitat i la sostenibilitat mediambiental.

Asfalts reciclats

Disposem d’una àmplia gamma de productes certificats d’entre els que destaquen, a part dels asfalts convencionals, altres de més específics com serien els asfalts reciclats, els asfalts amb betum cautxú, els microaglomerats, les beurades bituminoses o l’asfalt imprès.

Obres de proveïment

A TECNOFIRMES disposem també d’un departament propi dedicat a l’execució d’obra civil i urbanització en general, realitzant tot tipus d’obres d’abastament, sanejament, jardineria, instal·lacions, etc.

Els nostres serveis

En aquests últims anys TECNOFIRMES ha diversificat la seva activitat realitzant una gran varietat de tipologia d’obres:

Projectes realitzats

En aquest apartat us presentem imatges dels nostres últims projectes d'asfaltats i obres

Els nostres clients

Darreres notícies

Veure blog

Contacte

Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@tecnofirmes.com. Informació addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç de Política de Privadesa. " Conegui la nostre política de privacitat.