TECNOLOGIA DE FIRMES, S.A. desenvolupa el projecte “Nou mètode de reutilització al 100% del RAP en barreges asfàltiques d'altes prestacions” (PATSYD-22-00154)

23-03-2023

TECNOLOGIA DE FIRMES, S.A. desenvolupa el Projecte titulat “Nou mètode de reutilització al 100% del RAP en barreges asfàltiques d'altes prestacions” (PATSYD-22-00154) l'objectiu del qual és projectar un mètode de reciclatge dels ferms envellits, promoure l'economia circular gràcies al reciclatge total de els elements que componen els ferms i reduir l'impacte ambiental derivat de l'emmagatzematge i el transport del fresat extret.

Amb això pretén contribuir a les prioritats polítiques de la UE: digitalització, convertir-se en el primer continent climàticament neutre (Pacto Verde), crear un entorn d'inversió més atractiu i feines de qualitat (Economia al servei de les persones), la defensa i promoció dels valors de la UE, i reforçar la democràcia davant d'ingerències externes. És a dir, construir una Europa més verda, digital i resilient. https://ec.europa.eu/info/strategy/priorities-2019-2024_es

Lloc d'Execució del Projecte:

La instal·lació d'equips serà a la planta asfàltica de TECNOFIRMES localitzada a Villarrubia de Santiago (Toledo)

 

Termini d'execució del projecte: 20 mesos. (02/11/2022 – 30/06/2024)

 

Projecte finançat per la Unió Europea - NextGenerationEU dins la convocatòria del Programa de Suport al Transport Sostenible i Digital, a l'arc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència dins la línia 4 de Transport per Carretera Segur, sostenible i connectat, a la Mesura 10.

Tornar