TECNOLOGIA DE FIRMES, S.A. desenvolupa el projecte “Reutilització de cautxú procedent de NFU per a ús en la fabricació de barreges asfàltiques”

23-03-2023

TECNOLOGIA DE FIRMES, S.A. desenvolupa el Projecte titulat “Reutilització de cautxú procedent de NFU per a ús en la fabricació de barreges asfàltiques” (PATSYD-22-00152) l'objectiu del qual és la renovació o adequació de mitjans i maquinària per produir paviments sostenibles mitjançant l'addició de cautxú procedent de pneumàtics fora d'ús (NFU).

Amb això pretén contribuir a les prioritats polítiques de la UE: digitalització, convertir-se en el primer continent climàticament neutre (Pacto Verde), crear un entorn d'inversió més atractiu i feines de qualitat (Economia al servei de les persones), la defensa i promoció dels valors de la UE, i reforçar la democràcia davant d'ingerències externes. És a dir, construir una Europa més verda, digital i resilient. https://ec.europa.eu/info/strategy/priorities-2019-2024_es

Lloc d'Execució del Projecte:

La instal·lació d'equips serà a les plantes asfàltiques de TECNOFIRMES a Alcover (Tarragona) i Villarrubia de Santiago (Toledo).

 

Termini d'execució del projecte: 12 mesos. (02/11/2022 – 30/10/2023)

 

Projecte finançat per la Unió Europea - NextGenerationEU dins la convocatòria del Programa de Suport al Transport Sostenible i Digital, a l'arc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència dins la línia 4 de Transport per Carretera Segur, sostenible i connectat, a la Mesura 10.

Tornar